Si no veus bé aquest correu, llegeix-lo al navegador Having trouble viewing this email? Click here

image

Regala (o regala't) llibres per Nadal!

Et suggerim alguns dels nostres llibres perquè puguis triar quin vols regalar, regalar-te o que et regalin aquest Nadal! N'hi ha per a tots els gustos i per a totes les edats.

FICCIÓ

NO FICCIÓ

LLIBRES IL·LUSTRATS i CÒMICS

image


image


LA GALERA - INFANTILS

image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


image


LA GALERA YOUNG

image


image


image


image


image


Per a més informació, consulta el catàleg dels segells del Grup Enciclopèdia: Univers, Enciclopèdia, Bridge, Rata, Catedral i la Galera. També pots consultar el catàleg de llibres digitals. Si tens cap pregunta o si no t'has pogut descarregar algun material escriu a: comunicacio@enciclopedia.cat.

Facebook Twitter YouTube Instagram

Les vostres dades formen part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Enciclopèdia Catalana (NIF B08189680) amb la finalitat d'informar-vos dels productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del grup. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 - 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@enciclopedia.cat. Si no voleu rebre més aquests correus, escriviu-nos un correu electrònic o cliqueu aquí

Enciclopèdia Catalana, SLU Carrer de Josep Pla, 95 BCN, Barcelona 08019 Spain